Datumconcepten voor een relatie

0
1230

Suggesties voor een eerste dag, of in ieder geval een van de eerste, worden vaak besproken. Het is allemaal vooral gericht op het leren kennen van elkaar in die eerste paar dagen. Dus als je al een tijdje een connectie hebt, maar het nog steeds leuk vindt om elkaar op dagen te nemen, ben je misschien niet in de stemming voor ideeën voor de eerste dag. Als alles goed gaat, herken je elkaar momenteel best goed. Soms wil je gewoon je reisgenoot trakteren op een betoverende reis, of misschien mist die vonk die je had een beetje. Je wilt dan een geheel nieuwe ervaring aan elkaar laten zien. Dus hier zijn een paar suggesties voor data en reizen met je huidige partner!

Houd een oud gemaakt slaapfeestje

Als je om wat voor reden dan ook het huis niet uit kunt, of een dag wilt plaatsnemen, dan is er absoluut niets om bang voor te zijn. U kunt samen met uw begeleider een slaapfeestje organiseren. Creëer een gezellige, betoverende setting voor de slaapkamer, bijvoorbeeld door een ouderwetse citadel te maken van bekledingen. Ja, dat kan nog steeds, ook als je geen kind meer bent! Maak wat lekkers met elkaar voor de avond als je films gaat kijken. Het voordeel van wat ouder zijn is dat je ook een glaasje kunt drinken om het milieu misschien wat beter te maken. Dat begrijpt wat uitstekende gesprekken en ook diverse andere taken zo'n avond met zich meebrengt!

Verdwijn vaker op vakantie

Helaas heb je misschien niet de kans om een ​​paar keer per jaar uitbundig op vakantie te gaan. In plaats daarvan kun je een aantal keer per jaar een lang weekend wegblijven. Er zijn sowieso een aantal vrije dagen dat verlies rond de weekendvakantie, en het kost niet zoveel vrije dagen als je ze moet gebruiken. Van donderdagavond tot maandagmiddag heb je maar twee keer vrij en ook lijkt het een klein uitje. Er zijn talloze resorts en B&B's die precies weten hoe ze een betoverend weekendje weg moeten organiseren.

Ga op reis!

Nou, in Nederland is het niet voor iedereen even boeiend om rond te rijden. Toch kun je gemakkelijk redelijk ver komen in een paar dagen. Het kan voor veel mensen heel gezellig en intiem zijn om meerdere dagen bij elkaar in een auto te zitten. Je moet kunnen aanvoelen of je hiervoor ontvankelijk bent, want met de verkeerde macht kan het ook tot onenigheid leiden.